POGOJI POSLOVANJA :

NAROČANJE IZDELKOV 

Kupec odda naročilo za nakup izdelkov preko interneta na strani www.frizerija.si.

Na naši strani so predstavljeni izdelki, osnoven opis izdelka in njihove fotografije.

PLAČILO

*Naročen izdelek lahko plačate z gotovino ali s plačilnimi karticami ob prevzemu izdelka v naši poslovni enoti v Frizerskem studiu     Laura na Kržičevi ulici 3 v Ljubljani.

*Naročen izdelek lahko plačate po predračunu, ki vam ga z vsemi podatki za plačilo  pošljemo na vaš e mail naslov. Takoj, ko bomo        prejeli Vaše nakazilo Vam bomo naročen izdelek dostavili. Pri izbiri plačila po predračunu se izognete strošku provizije za   manipulacijo z denarjem po veljavnem ceniku, ki Vam ga zaračuna Pošta Slovenije.

*Naročen izdelek lahko plačate ob dostavi Pošte Slovenije skupaj s poštnino. Račun dobite ob prevzemu izdelka.

Cene izdelkov so v evrih in vsebujejo 9,5 % ali 22% DDV.

Cene so zagotovljen na dan plačila.

PREKLIC NAROČILA

Kupec lahko v 14 dneh brez navedenega vzroka odstopi od pogodbe in o tem obvesti prodajalca. Prodajalec mu more najkasneje v roku 14 dni od obvestila povrniti vsa prejeta plačila. Strošek dostave vrnjenih izdelkov krije kupec. Izdelek mora biti v originalni embalaži, ne sme kazati znakov uporabe in ne sme biti kakorkoli poškodovano.

REKLAMACIJA

Kupec lahko izdelek reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo ali vračilo kupnine, če izdelek kakorkoli odstopa od kupčevega naročila. V primeru pa, da je reklamacija neopravičena kupcu vrnemo izdelek in zračunamo stroške vračila.

VAROVANJE PODATKOV

Vaše podatke potrebujemo z korektno izpolnitev naročila. Vsi vaši osebni podatki so pri nas varovani z vsemi veljavnimi predpisi.

PRITOŽBE IN SPORI

Za vse pritožbe in reševanje sporov smo vam na razpolago na info@frizerija.si ali na mobilni številki 041/615-468.